O ETM FOR YOU

Avatar

ETM For You je osnovala skupina mladih ambcioznih ljudi kojoj je bila želja ponuditi nešto malo drugačije, nešto posebno za uređenje i upotpunjavanje Vaših domova.

Ono po čemu smo drugačiji su naši personalizirani posteri koji su dizajnirani induvidualno za svakog od Vas, od prigoda rođenja djeteta, rođendana, godišnjca, krštenja…

Nakon godinu dana poslovanja preko instagrama odlučili smo Vam našu cjekokupnu ponudu predstaviti i na našoj web stranici gdje ćemo uvijek imati novitete kako bi svi mogli maći nesto sukladno svojim željama i ukusu.

Oduševljenjem korištenjem muslina za našu baby E odlučila sam da želim 3u1 muslin prekrivač od kojeg je sve i počelo podijeliti sa vama, tada mi nije ni bilo na umu da bi od tog prekrivača mogla krenuti i cijela ova priča sa još puno puno muslin proizvoda.

Ja sam osoba koja voli i cijeni spoj kvalitete i korisnosti a upravo to daje muslin i svi drugi materijali koje nudi naš brand. Uz sve to veliki sam zaljubljenik u kreativnost i uživam u osmišljavanju, realizaciji i izradi svakog proizvoda.

Nadam se da ćete i vi prepoznati ljubav koja je unešena kao i sve ostale kvalitete naših proizvoda.

Avatar

OSTANIMO U KONTAKTU

Zapratite nas na društvenim mrežama za više inspiracija
Ako imate pitanje slobodno nas kontaktirajte
Scroll to Top